Taxivervoer op maat

Bestel onlineBestel online Bel071 517 60 00
Sluiten

(Speciale) Diensten


Onze eindbestemming is uw tevredenheid

Taxi Centrale Oegstgeest heeft het doel om u meer dan tevreden naar uw eindbestemming te brengen in één van onze goed onderhouden en betrouwbare Mercedes-wagens. Onze taxicentrale biedt diverse vervoersmogelijkheden. Uw wensen staan bij ons centraal!

In samenwerking met onze partner Taxi Brouwer uit Noordwijk kunnen wij u elke vorm van personenvervoer aanbieden. Een greep uit onze diensten:

 

Evenementenvervoer

Heeft u een dag met familie of vrienden gepland naar een attractiepark of theater? Heeft u vervoer nodig naar een evenement of een feest? Of heeft u een bedrijfsuitje georganiseerd? Maak dan gebruik van ons evenementenvervoer. Wij brengen u en uw gezelschap veilig, comfortabel en zorgeloos naar uw bestemming.

 

Groepsvervoer

Heeft u een feest, een dag weg met de familie of wenst u vervoer met een groep naar bijvoorbeeld een restaurant? Maak dan gebruik van één van onze taxibusjes.

 

Contractvervoer

Voor vaste klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dit houdt in dat u niet direct hoeft af te rekenen maar dat u aan het eind van de maand een factuur krijgt thuis gestuurd. Dit is aantrekkelijk wanneer u met grote regelmaat gebruik maakt van onze taxiservice.


Taxivervoer op maat

Taxicentrale Oegstgeest biedt naast regulier taxivervoer ook vervoer aan op maat. Het kan hierbij gaan om evenementenvervoer, groepsvervoer en leerlingenvervoer. Uiteraard kunt u ook voor VIP vervoer bij ons terecht. Veel van onze services voeren wij in samenwerking met onze partner (Taxi Brouwer) uit.